Månedlige arkiver: januar 2015

THAT GOLDEN DRESS

I går feiret jeg Lagunen Storsenter sitt 30-årsjubileum i Grieghallen sammen med fine kollegaer på INFINITY og By Malene Birger. Vi startet med et lite vorspiel hos meg, og som alltid var det tipp topp stemning! Jeg hadde på meg en gammel garderobefavoritt fra Samsøe, og fikk knipset noen halvgode bilder av antrekket før gjestene kom..

IMG_1824

IMG_1864

Kjole Samsøe // Veske Mulberry // Sko Ash 

Om du vil se flere bilder fra kvelden, så har jeg akkurat oppdatert infinityblogg.no med et stort bildedryss fra vorset :)

NIKE DUNK SKY

Jeg har fått et nytt par med Nike i samlingen min. Disse blir blant annet med meg i kofferten når jeg reiser til Copenhagen Fashion Week med jobben i slutten av måneden. Jeg liker at de gjør meg litt høyere, men samtidig er superkomfortabel på foten! Perfekt når vi skal sykle og vandre mellom messer, showroom og motevisninger.. Å som jeg gleder meg!

IMG_1580

IMG_1575

NIKE DUNK SKY

HINT OF SPRING

Julepynten er for lengst pakket vekk, og friske tulipaner har erstattet granbaren jeg hadde i den store, hvite vasen. Jeg har også byttet ut duften «Mandarino cannela» fra Voluspa med «Crisp champagne», så det er ingen tvil om hvilke årstid vi går i møte. Selv om jeg elsker vinteren, har jeg et enda større kjærlighetsforhold til vår og sommer.. Faktisk savner jeg sol og varme så mye at jeg daglig sjekker ut flybilleter til varme destinasjoner.

IMG_1549 IMG_1567

 

Trebrettet, lyset fra Voluspa og kobbervasen har jeg kjøpt på INFINITY, bildet er fra Lovedales og lysestakene og den hvite vasen er fra Åhléns.

INFLUENSA OG SLENGBUKSE

Beklager for mitt lille bloggfravær. Etter en fantastisk nyttårsfeiring med gode venner og kjæreste, startet jeg 2015 med en skikkelig influensakule. De fire første dagene av året lå jeg i sengen med høy feber, og det eneste jeg klarte å få i meg var vann og paracet. Ikke den beste starten med andre ord.. Heldigvis er jeg veldig sjeldent syk, så jeg håper det blir lenge til neste gang!

Til tross for den kjedelige starten, har jeg på følelsen at 2015 blir fantastisk. Jeg har ikke satt meg noen spesielle nyttårsfortsetter for dette året, men jeg har som mål å bli litt mer spontan i forhold til reising, aktiviterer i helgene og hverdagen generelt.

IMG_1364

IMG_1373

Siden sist har jeg også kastet meg på en av de største trendene dette året; SLENGBUKSEN! Denne fant jeg på Bikbok på Bergen Storsenter. Perfekt farge og passform, bare bittelitt for lang..