Månedlige arkiver: februar 2015

OSLO NEXT

Når dette innlegget blir publisert, sitter jeg på innkjøp hos Designers Remix i Oslo. Her skal jeg være frem til torsdag, og det ser jeg veldig frem til! Selv om vi har lange og travle dager, er dette uten tvil høydepunktet med å være butikksjef på INFINITY. Med meg har jeg verdens beste reisefølge – eierne til INFINITY :)

Siden vi kun reiser med håndbagasje for å spare tid, må hvert antrekk planlegges nøye før avreise. Den stripete skjorten er ny fra jobben og blir selvfølgelig med på tur :)

IMG_2177

IMG_2196

IMG_2216

IMG_2232

IMG_2188

Skjorte BOSS ORANGE // Jakke CUBUS // Bukse BIKBOK // Veske MULBERRY

CPH FASHION WEEK

Jeg er hjemme i Bergen igjen etter noe lange, travle og VELDIG gøye dager under Copenhagen Fashion Week. Sammen med eierne til INFINITY og butikksjefen på By Malene Birger i Bergen, har jeg vært på messer, moteshow og spist masse deilig mat og drikke med våre fine leverandører. Jeg kan anbefale restaurantene Gorilla og Umami på det sterkeste!

Jeg sitter igjen med utrolig masse inspirasjon, så jeg tenkte at jeg skulle lage et lite oppsummeringsinnlegg med trendene for høsten 2015. Jeg har allerede kastet meg på slengbukse-trenden, og den kommer vi til å se mye av fremover – både denne sesongen og til høsten. Hei 70-tallet!

DSC_0014

DSC_0008

DSC_0024

DSC_0025

DSC_0009

DSC_0028

Pelsjakke RAVN // Skjorte RAILS // Bukse BIKBOK // Veske BALENCIAGA // Smykke TOM WOOD // Skjerf SAMSØE