Long time, no see

Jeg kan ikke akkurat skryte på meg at jeg har vært flink til å oppdatere bloggen de siste ukene, men sånn blir det når jobb og skole tar så mye tid som det gjør. Det er derfor ubekrivelig deilig med en frihelg hvor absolutt ingenting står på agendaen. I skrivende stund ligger jeg som et slakt på sofaen med Friends i bakgrunnen. Blir aldri lei den serien selv om jeg har sett alle episodene minst fem ganger før!

På mandag lanseres Tone Damli sin samarbeidskolleksjon med Designers Remix, og vi får inn nesten hele kolleksjonen på Infinity. Det er bare til å glede seg, for det kommer MASSE fint! Onsdag 13. februar får vi besøk av Tone Damli selv fra 17-19 i butikken, så da må dere gjerne ta turen innom oss :)

4 tanker om “Long time, no see

 1. MaritBE

  Så deilig med frihelg da ;-) Den må du nyte til det fulle! Fint bilde av deg forresten, kjempesøt skjorte. Tone har kommet med mange kule klær syns jeg, skulle gjerne hatt alt ;-)

  Svar
 2. Tine

  Den kolleksjonen ser faktisk veldig bra ut, blir nok noen plagg på meg også derfra ja! Frihelg er deilig, bare å nyte helt ut!:) Digger den stolen din, har så lyst på sånn selv! :)

  Svar
 3. Cecilie Lykke

  Så deilig med en frihelg, det har du fortjent etter så mye jobb i det siste :) gjør heller ingenting at du endelig får mulighet til å oppdatere litt her, savner bloggen din.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *