Moonlegs

Bukse Designers Remix // Genser «Tone for Designers Remix» // Sko Acne // Veske Balenciaga

Her ser dere gårsdagens jobbantrekk fra da vi fikk besøk av Tone Damli i butikken vår. Anledningen var selvfølgelig lanseringen av hennes samarbeidskolleksjon med Designers Remix Collection. Personlig liker jeg kolleksjonen veldig godt, så det er veldig gøy at den har blitt så godt mottatt hos våre kunder på INFINITY også.

Jeg kommer til å legge ut litt flere bilder fra kvelden på bloggen til INFINITY i løpet av dagen, infinityblogg.no. Ovenfor ser dere en glad INFINITY-gjeng :)

15 tanker om “Moonlegs

 1. Hilde

  Åå ser det er lenge siden du har lagt ut dette så er vel utsolgt i butikken?:) men fant de på nelly!:) men hvordan er de i str? Jeg bruker str 25 til vanlig i feks Acne :)

  Svar
  1. titti89 Innleggsforfatter

   Hei Hilde :)

   Vi har noen få igjen i butikk, men er litt usikker på hvilke størrelse vi har igjen i de. Jeg synes de er vanlig/litt små i størrelsen. Jeg har disse i str. 25, og bruker str. 24 i Met bukser blant annet :)

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *