Leiligheten min: Kjøkkenet

Nå som leiligheten endelig begynner å ta form, tenkte jeg å vise litt bilder av den til dere. Jeg starter med kjøkkenet, som også har blitt mitt favorittrom i leiligheten. Jeg er veldig glad i å lage mat, så det er her det tilbinges mest tid. Spisebordet kan også gjøres større slik at det blir god plass til besøk.

Det er fremdeles en del ting som gjenstår, blant annet gardiner og bilder på veggene for å nevne noe, men det kommer etterhvert :)

18 tanker om “Leiligheten min: Kjøkkenet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *