HOME DECORATION

Vi har fått inn utrolig mye lekkert fra Cooee Home på jobben nå, og jeg ble selvfølgelig fristet til å hamstre litt til leiligheten min.. Juletrærne har vi fått inn i flere forskjellige farger og størrelser, og jeg falt veldig for de i oak og kobber. Jeg har også fått kjøpt en ramme til «BatCat»-bildet som jeg bestilte fra Lovedales.no i forrige uke, så nå begynner ting å ta form her.

IMG_1195

IMG_1197

Lysestake i kobber fra By Lassen, duftlys fra Voluspa, bilde fra Lovedales, lysestaker i tre fra Åhléns og resten fra Cooee Home. Både Voluspa og Cooee Home kjøper jeg på INFINITY.

8 tanker om “HOME DECORATION

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *