HINT OF SPRING

Julepynten er for lengst pakket vekk, og friske tulipaner har erstattet granbaren jeg hadde i den store, hvite vasen. Jeg har også byttet ut duften «Mandarino cannela» fra Voluspa med «Crisp champagne», så det er ingen tvil om hvilke årstid vi går i møte. Selv om jeg elsker vinteren, har jeg et enda større kjærlighetsforhold til vår og sommer.. Faktisk savner jeg sol og varme så mye at jeg daglig sjekker ut flybilleter til varme destinasjoner.

IMG_1549 IMG_1567

 

Trebrettet, lyset fra Voluspa og kobbervasen har jeg kjøpt på INFINITY, bildet er fra Lovedales og lysestakene og den hvite vasen er fra Åhléns.

2 tanker om “HINT OF SPRING

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *