THAT GOLDEN DRESS

I går feiret jeg Lagunen Storsenter sitt 30-årsjubileum i Grieghallen sammen med fine kollegaer på INFINITY og By Malene Birger. Vi startet med et lite vorspiel hos meg, og som alltid var det tipp topp stemning! Jeg hadde på meg en gammel garderobefavoritt fra Samsøe, og fikk knipset noen halvgode bilder av antrekket før gjestene kom..

IMG_1824

IMG_1864

Kjole Samsøe // Veske Mulberry // Sko Ash 

Om du vil se flere bilder fra kvelden, så har jeg akkurat oppdatert infinityblogg.no med et stort bildedryss fra vorset :)

En tanke om “THAT GOLDEN DRESS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *