OSLO NEXT

Når dette innlegget blir publisert, sitter jeg på innkjøp hos Designers Remix i Oslo. Her skal jeg være frem til torsdag, og det ser jeg veldig frem til! Selv om vi har lange og travle dager, er dette uten tvil høydepunktet med å være butikksjef på INFINITY. Med meg har jeg verdens beste reisefølge – eierne til INFINITY :)

Siden vi kun reiser med håndbagasje for å spare tid, må hvert antrekk planlegges nøye før avreise. Den stripete skjorten er ny fra jobben og blir selvfølgelig med på tur :)

IMG_2177

IMG_2196

IMG_2216

IMG_2232

IMG_2188

Skjorte BOSS ORANGE // Jakke CUBUS // Bukse BIKBOK // Veske MULBERRY

5 tanker om “OSLO NEXT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *