Kontakt

Mail: titti_bruvik@hotmail.com

9 tanker om “Kontakt

 1. Trine Nustad

  Hei søkte på marc by marc Jacobs classic q, så det kom opp deg, hvor får jg tak i sen på nette eller butikk? Mvh trine

  Svar
  1. Titti Innleggsforfatter

   Hei :) Jeg har kjøpt min på Vincci i Bergen for mange år siden, men jeg vet at shopbop.com selger Marc by Marc Jacobs ihvertfall.

   Svar
 2. Martina

  Hei! Jeg har letet overalt etter en Designers Remix Cat Cardy kåpe i grått i str 38. Har du det muligtvis på jobben din? Takker for svar :) MVH Martina

  Svar
  1. Titti Innleggsforfatter

   Heihei :) Vi har dessverre ikke den igjen på jobben.. I november/desember får vi inn en kåpe fra samme merke som heter Kit Cardy, som er nesten helt lik i fasongen som Cat cardy, bare at den kommer i en litt annen gråfarge. Du får sjekke den ut når den kommer :)

   Svar
 3. Kari FM

  Hei

  Jeg lurte på om du kunne tipse meg om en bra frisør i Bergen. Jeg har ønsket meg langt hår i flere år, men har dessverre mistet mye hår de siste 3 årene så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det. Jeg trenger en flink frisør som kan gi meg noen gode råd. Kanskje jeg må gi opp sparingen og klippe meg litt kortere.

  Svar
  1. Titti Innleggsforfatter

   Hei Kari :)

   Beklager for veldig sein tilbakemelding! Begynner å bli en stund siden jeg har vært her inne nå..

   Angående frisør i Bergen, så er jeg veldig fornøyd med Cecilie som jobber på Think ved Fløyen. Hun er kjempeflink på foliestriper og klipp :)

   Svar
 4. Cori Judson

  Hi
  We can help your website to get on first page of Google and increase the number of leads and sales you are getting from your website. Please email us back for full proposal.

  Best Regards
  Cori

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *